Bio szőlőmag és héj mikroőrlemény

BIOGOLD bio szőlőmag mikro őrleményt a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából állítjuk elő.

A mikron méretű részecskék lehetővé teszik, hogy a szőlőmag lisztben lévő a szervezet számára hasznos antioxidánsok mint a flavonoidok, polifenolokban és procianidinek valamint az értékes nyomelemek (kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas) könnyen felszívódjanak a szervezetbe.

A szőlőmag liszt tartalmaz rostanyagot, szénhidrátot, fehérjét, olajat, cukrot, mikro anyagokat és nyomelemeket.

Magas rosttartalmának köszönhetően javítja a bélrendszer működését.

Az érvédő hatású antioxidáns polifenolok biológiailag igen jól hasznosulnak, a vízben és zsírban oldódó komponensei könnyen felszívódnak a gyomorban. Már kis mennyiségben is érvédő hatású. Ennek köszönhetően csökkenti a veszélyét az érelmeszesedés, az agyi katasztrófák, szívbetegségek, egyes daganatos megbetegedések, az agy, idegrendszer károsodása ellen.

Fogyasztásával erősíti a szervezet immunrendszerét, javítja az erőnlétet.

Javasolt fogyasztási javaslat: napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget meleg teába, kávéba, kefírbe, joghurtba keverve, 5-7 % ban liszthez adagolva süteménybe, kenyérbe sütve.

Külsőleg: kozmetikai pakolásba keverve

Kiszerelés

  • 150 g

Termékfotó

Biogold bio szőlőmag és héj mikroőrlemény 150 g