Rólunk

A BIOGOLD Natur Kft. családi vállalkozásként működik a Balaton-felvidéken.

Felismertük, hogy egyre nagyobb az igény a bio és reform élelmiszerekre, így folyamatosan tértünk át a különböző hidegen sajtolt étolajok gyártására.

Az étolajakat világszerte nagy multinacionális cégek gyártják. Mi igyekszünk kihasználni a kis cég adta előnyöket az igények rugalmas kielégítésével, vevői kapcsolattartással, minőségi termékekkel.

Tevékenységünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft ellenőrzi. 2011-ben az egyik termékünk, a BIOGOLD bio sütőolaj, elnyerte az „Év Bioterméke” díjat.

Célunk a hazai tudatosan táplálkozó rétegnek jó minőségű, elfogadható árú, egészséges élelmiszer biztosítása és emellett a hazai termékek, a tudatos táplálkozás, környezetbarát szemlélet népszerűsítése.

Korszerű, tudományos alapozású tevékenységünk során a Pannon Egyetemmel együttműködve a hazai piacon hiánypótló, napraforgó-, repce- és szőlőmagolaj felhasználásával készített, az omega-3 és omega-6 zsírsavakat optimális arányban tartalmazó étolajat, illetve fűszerek felhasználásával fűszerolajat fejlesztettünk ki.

Fotók az üzemről, a töltésről

Év Bioterméke díj 2011

A Vidék Minősége oklevél