Bio mákolaj

Halványsárga színű, az alapanyagra jellemző ízű és illatú, enyhén kesernyés folyadék.

A mák a csontritkulás egyik legősibb ellenszere. Foszforban, kalciumban, magnéziumban, B6 vitaminban, E vitaminban gazdag. Lassítja az öregedési folyamatokat. Az életfontosságú tápanyagok felsorolásakor a foszfor az egyik legfontosabb elem. Az erős csontok és fogak létrehozásán túl minden sejtnek szüksége van rá.

A hidegen sajtolt mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalciumnak a hatékony beépülését a csontokba, és egészséges erős csontozatot hoz létre. Kiváló hatása van az idegek működésére is. Növelheti a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású is lehet.

Felhasználási javaslat: napi 1-2 kiskanállal.

Felbontás után hűtőben tartandó!

Kiszerelés

  • 100 ml
  • 250 ml

Termékfotók

Biogold bio mákolaj 100 ml
Biogold bio mákolaj 250 ml