Éltető Balaton-felvidékért Egyesület

Magyarhonban van még mit tanulnunk az összefogásról, az egymással, nem pedig az egymás ellen való küzdelemről. Olykor kellőképpen el lehetünk keseredve, mert sajnos újabb és újabb helyzetekben bukik el a magyar. Vannak azért helyzetek, melyekben a remény sugara felragyog. Az egyik ilyen reménysugár az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület.

Az összefogás jó, az összefogás kell

Egy évtizede emberek maroknyi csoportja úgy gondolta, jó lenne itt a Balaton-felvidéken egymást támogatandó, a vidéket fejlesztendő összefogást kezdeményezni. A vidék 60 települése volt partner, ami reményre okot adó. Azóta vállalkozók tucatjai is csatlakoztak az egyesülethez, és ha talán nagyobb léptékben nézve lassan is, de haladnak közösen egy szebb kor felé, melyben egymásért és nem egymás ellen teszünk.

A közösség ereje

Az összetartó, egy célért tenni akaró közösség az egyik legfontosabb dolog, amit adhat egy vállalkozásnak az egyesület. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ennek az országnak a kitörési pontja az összefogás. Tanulnunk kell még, de az Éltetőhöz hasonló szervezetek lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindennapjaink része legyen e tanulási folyamat.

2018-ban 59 település egysége egy szűkebben értelmezett, idegenforgalmi és belföldi turizmus szempontjából aktív régióban, alapnak kiváló. Ha vállalkozásoddal e közösség tagja leszel, egy potenciáljában erős kötelékbe fogsz tartozni.

Vidéki gazdaság fejlesztése

Az egyesült a Vidékfejlesztési Minisztériummal kötött szerződés alapján koordinálja az Európai Uniós LEADER vidékfejlesztési források felhasználásának tervezését és megvalósítását.

Mindig csábító, hogy az ember vissza nem térítendő forrásokkal toldja meg saját büdzséjét, de azt is tudjuk, hogy egy végül nyertes pályázathoz hosszú és küzdelmes út vezet. Ha pályáznál, fejlesztenél, nem vagy egyedül, egy most már évtizedes tapasztalattal bíró csapat lehet segítségedre.

A vidék minősége

Az eltetovedjegy.hu-n a következőket olvashatjuk: „A »Vidék Minősége« (»Rural Quality«) nemzetközi védjegy egyes európai régiók, térségek különleges minőséget képviselő vállalkozásainak megkülönböztető védjegye.”

Vagyis, lehetőséged van kitűnni a tömegből, egy a minőség mellett elkötelezett vállalkozást bemutatni partnereidnek, legyenek ők hétköznapi emberek (B2C szektor), vagy vállalkozások (B2B szektor).

Az emberek szeretik a címkéket, főleg akkor, ha azoknak valódi jelentősége, tartalma van. Az Éltető csapatához tartozva, A vidék minősége védjegyet megszerezve kommunikálhatod vállalkozásodról, hogy neked a minőség különösen fontos.

Sokan mondják, a minőségi szolgáltatás, a magas ügyfél-elégedettség lebeg a szemük előtt, de a valóságban más a helyzet. E védjegy kapcsán a minősítési rendszer a garancia arra, hogy ne kaphassa meg boldog-boldogtalan. Így hát a védjegyet látván vevőként, ügyfélként biztosak lehetünk benne, jó helyen járunk.

Építs bizalmat, szerezd meg A vidék minősége védjegyet!

Légy elérhető

Az összefogás jó, a védjegy fontos, de ezek mit sem érnek, ha nem látszunk, nem jutunk el az emberekhez, a célközönségünkhöz.

Ha termékeket állítasz elő, az ÉLTETŐ Pontok, mint kihelyezett értékesítési felületek alkalmasak arra, hogy a vidék több pontján is feltűnjön portékád. Ezen pontok nem azonos termékkörrel dolgoznak, az üzletvezetők az üzletek profiljának megfelelően válogatják össze, mit mutatnak meg.

Az offline, azaz a fizikai világban való megjelenésen túl ma már különösen fontos az online, azaz az internet világa is. Az Éltető a honlapján megtalálható eseménynaptár révén, illetve a közösségi média felületein keresztül (Facebook, Instagram) is segíthet abban, hogy az emberek tudjanak rólad, termékeidről, szolgáltatásodról.

Éltető bannerek